Tricksparty Bootcamp 2018

In het weekend van 6 tot en met 8 juli organiseert Tricksparty.NL in samenwerking met Tweelijners.BE het jaarlijkse bootcamp. Er kan overnacht worden op camping De Duinhoeve. https://www.deduinhoeve.nl/nl/.

Afhankelijk van het weer zal er gevliegerd worden op het strand bij de camping, of op de Brouwersdam bij Natural High. Het is een wandeling van ongeveer 20 minuten om bij het strand van de camping te komen, dus zelf een fiets meenemen is een aanbeveling! Fietsen zijn ook te huur op de camping.

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal een aantal campingplaatsen geboekt worden. Dit graag doorgeven voor 1 juni 2018. De prijs van de overnachtingen zal door het aantal slapers verdeeld worden. Er is ook een mogelijkheid andere accommodatie te huren. Dit dient zelf geregeld te worden.

Voor het eten zal gezamenlijk boodschappen gedaan worden. De kosten hiervan zullen verdeeld worden onder het aantal deelnemers. Normaliter is het een weekend gezellig bij elkaar zijn en veel vliegeren. Ideeën en suggesties zijn uiteraard van harte welkom.

Aanmelden

Aanmelden voor overnachten op de camping, graag via de Facebook Messenger van Ronald Kuijpers en Maes Hugo.

Nu alleen nog even goed weer en perfecte wind regelen 😁 Tot dan!

Foto’s van vorig jaar

Door Lars Fakkeldij en Ronald van Zijl

Video van vorig jaar

Hits: 123